Sponzori Kluba

Sponzoriranje našeg biciklističkog kluba nudi jedinstvenu priliku za povećanje izloženosti Vašeg brenda i dosezanje ciljane publike. Naš klub ima veliki broj posvećenih pratilaca, a naša web stranica ima veliki promet i nudi obilje jedinstvenog sadržaja, pružajući platformu za predstavljanje Vašeg brenda potencijalnim kupcima.

Biciklizam je sport koji se brzo razvija, a sponzoriranje kluba Vam omogućava da se uključite u ovo tako brzo rastuće tržište i povežete se s ljubiteljima biciklizma. Stranica je vrlo angažirana, a sadržaj je originalan, relevantan i dobro osmišljen, što ovo čini idealnim mjestom za predstavljanje Vašeg brenda i proizvoda. Naši posjetitelji su strastveni prema biciklizmu i vjerovatno će ih zanimati srodni proizvodi i usluge.

Pored povećane izloženosti brenda, sponzorisanje našeg kluba pruža priliku da se pomogne zajednici i podrži vrijedan cilj. BK Tajan je posvećen promociji biciklizma, poticanju ljudi na zdrav i aktivan životni stil kao i promociji kulturne baštine Zavidovića te podizanju ekološke svijesti. Sponzorirajući nas, pokazujete svoju posvećenost podržavanju i promociji toga, što može biti moćna slika koju možete prikazati Vašoj ciljanoj publici. Sponzore možemo staviti na stranicu ili na dres kluba, sve po dogovoru.

Klub trenutno ima nekoliko anonimnih sponzora, ukoliko i Vi želite postati dio zajednice kontaktirajte nas na info@bktajan.ba ili na broj +387 61 785 465.

Primjer izgleda sponzora na stranici

Ime vaše firme

Opis Vaše firme...
. . .
. . .
. . .
. . .
. . .
. . .
Link stranice Vaše firme
, koji pomaže indeksiranju iste na Google-u te pruža jedinstveni backlink.

cropped-307086864_439970238229852_4032090220075284442_n.jpg